Nieuws in verband met het Coronavirus

22 maart 2020

CesarHorst blijft zorg bieden, dat doen wij via video-consult of telefonisch.
Onze eerste ervaringen met online begeleiden in deze situatie zijn uiterst positief. 

Veel paramedische zorg is noodzakelijke zorg. De meest optimale behandeling vindt veelal fysiek plaats, maar dat is gezien de omstandigheden op dit moment niet wenselijk. Vandaar dat de Nederlandse Zorgautoriteit therapeuten in staat stelt om te behandelen via video-consult of zelfs telefonisch.

De therapeut zal op afstand contact met u opnemen en meestal via een video-verbinding de behandeling uitvoeren. Daarvoor gebruiken wij het programma Clickdoc Videoconsult. Dit is een veilige videoverbinding, waarbij uw privacy is gewaarborgd. 


Uw behandelend therapeut neemt contact met u op, om u hierover te informeren en om eventuele verdere afspraken te maken. 

Enkele tips voor de voorbereiding op ons online contact:

- zorg dat u een goede wifi verbinding heeft.
- zorg voor volle apparatuur, of opladers en oplaadmogelijkheden binnen handbereik.
- zorg dat u op een rustige plek zit (indien mogelijk).
- zoek een plek en positie om uw apparatuur te plaatsen, dan hoeft u deze niet de hele tijd zelf vast te houden.


CesarHorst

CesarHorst is dé praktijk voor oefentherapie Cesar in de regio Horst aan de Maas. Het is een professionele en moderne zorgaanbieder waar u als cliënt centraal staat. Ons team van ervaren oefentherapeuten bestaat uit bewegingsspecialisten die er, samen met u, op enthousiaste wijze aan werken om uw klachten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen.

Ieder persoon en elke klacht is anders. De lichaamsbouw is persoonlijk, iedereen heeft eigen interesses en voorkeurspatronen en –bewegingen. Klachten verschillen van persoon tot persoon, werkzaamheden lopen uiteen van zittend administratief werk tot zware fysieke belasting, hobby`s zijn divers…. Dit vraagt om de persoonlijke, klachtgerichte en motiverende aanpak die u bij CesarHorst krijgt.